Hoe word ik lid?

Onze activiteiten gaan iedere zondag door van 14u tot 17u. Tijdens het jaar worden ook enkele speciale activiteiten gepland (weekend, sleepin, vrijdagavondfilm, pretparkbezoek…)

Het lidgeld voor 1 jaar bedraagt Het lidgeld voor 1 jaar bedraagt €37 (€32 voor het tweede kind, €27 voor het derde…). U dient dit bedrag over te schrijven naar BE78 8508 6947 8086 + vermeld hierbij de naam van uw zoon/dochter. Dit inschrijvingsgeld kan deels teruggevorderd worden via uw mutualiteit.

Binnen dit inschrijvingsgeld bevindt zich: ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar Scouts En Gidsen Vlaanderen. Op die manier is ieder kind optimaal verzekerd. Ieder lichamelijk incident die zich voordoet tijdens of op weg naar onze Scouts behoort tot deze verzekering

Verminderd lidgeld

• Als een lid aansluit na 1 maart bedraagt het halfjaarlijks lidgeld 12,80 EUR.
  • Leden van nieuwe groepen (minder dan 1 jaar geleden opgericht) betalen eveneens 12,80 EUR.
  • Als ouders het financieel moelijk hebben, kunnen zij ook 50% vermindering krijgen. Het is aan de groep om dit te beslissen. Daarnaast zijn er nog een aantal mogelijkheden om de prijs te drukken, meer info.

Wat moet ik doen om mijn zoon/dochter definitief in te schrijven?

1. Vul het inschrijvingsformulier in ‘Lid worden van Kerels Van Zannekin’ (Enkel voor nieuwe leden)

2. Schrijf het lidgeld over naar  BE78 8508 6947 8086 + vermeld hierbij de naam van uw zoon/dochter

3. Print de individuele steekkaart af, vul dit in en geef dit aan de leiding van uw zoon/dochter

Uw zoon/dochter is nu succesvol ingeschreven, bedankt