Scoutsepot

Beste ouders,

Bij deze zijn jullie allen van harte welkom geheten op onze jaarlijkse Scoutsepot, ten voordele van de vernieuwing van onze scoutslokalen.

De Scoutsepot gaat door op zaterdag 23 maart in de Zuiderkouter (naast de scouts). We openen de deuren om 18u en voorzien het eten rond 19u.
Op het menu hebben we traditionele vol-au-vent, artisanale gehaktballetjes in tomatensaus of veggie groentenburger voor de vegetariërs onder ons. De verschillende gerechten worden met frietjes geserveerd.

– Vol au vent –

€ 10 per lid/kind tot en met 12 jaar

– Gehaktballetjes in tomatensaus –

€ 10 per lid/kind tot en met 12 jaar

– Vegetarisch –

€ 14 per persoon

Om op de hoogte te zijn van de opkomst is vooraf inschrijven verplicht. Dit kan door door een mail te sturen naar scoutsepot@hotmail.com. In deze mail vermeld je dan je naam, het aantal volwassenen, het aantal leden, het aantal kinderen en wie wat zou eten. Een inschrijving is definitief na overschrijving (BE78 8508 6947 8086). Inschrijven kan tot en met 10 maart. De plaatsen zijn beperkt dus weer er snel bij!