Kerstmarkt

Het is weer zover! Na onze succesvolle kerstmarkt van vorig jaar is het tijd voor de derde editie! Wij nodigen iedereen uit om met elkander een glaasje glühwein, jenever, speciale koffie,… te komen consumeren en dit op 9 december 2017. Of om te genieten van een heerlijke braadworst of pomme d’amour.

Heel dit gebeuren vindt plaats op de scoutsterreinen (speltstraat 31). Op dit grasveld worden er enkele tenten opgetrokken en kunnen de kerstchalets zeker niet ontbreken. Onze handen kunnen we natuurlijk verwarmen aan de gloeiende vuurkorven. Om helemaal in de stemming te komen zal een deuntje kerstmuziek zeker en vast niet ontbreken. In samenwerking met het groepscomité wordt alles in goede banen geleid en beleeft u een onvergetelijke kerstavond.

Kortom, Scouts Stasegem organiseert een ordinaire kerstmarkt waarbij elke kerstliefhebberwelkom is 🙂

Tot dan,
Stevige Scoutslinker