Pretpark

Beste ouders en leden,

Wij vertrekken zondag 5 november met de Welpen, Jongverkenners, verkenners en jins naar Plopsaland.

De kapoenen gaan allen samen naar Woopahoo.

113_detail    

De welpen, jongverkenners, verkenners en Jins spreken af om 8u aan de voorkant van het station van Harelbeke. We zijn terug om 18u32 in Harelbeke station. Jullie kunnen uw zoon/dochter terug ophalen aan de voorkant van het station van Harelbeke.  breng het volgende mee –> lunchpakket, voldoende drinken, voorzie regenkledij en het allerbelangrijkste jullie goed humeur!

De kapoenen spreken af om 11u aan de ingang van Woopahoo (Engelse Wandeling 2, 8510 Kortrijk) en mogen daar terug opgehaald worden om 18u. Een tip: spreek misschien onderling af om te carpoolen … zo houden we rekening met het milieu 😉Pannenkoek of ijsje + Party-friet of hotdog+ 2 drankjes zijn in de prijs inbegrepen = geen lunchpakket nodig!                     –> best nog een extra drankje meegeven met uw zoon/dochter want van spelen krijg je dorst 🙂 (uit ondervinding van vorig jaar)

De kostprijs van dit hele gebeuren is 25 euro (Plopsaland + trein) en 15 euro (Woopahoo +Pannenkoek of ijsje + Party-friet of hotdog+ 2 drankjes)! We vragen dan ook hier correct in te zijn en zeker het gevraagde bedrag zondag 5 november cash mee te hebben en af te geven aan de leiding!

 

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar febewostijn@hotmail.com met volgende gegevens tegen ten laatste 25/10/2017 :

  • Naam van uw zoon of dochter
  • leeftijd
  • tak
  • Gaat mee naar Woopahoo of Plopsaland
  • abonnement Plopsaland of Woopahoo: ja of neen

Alvast tot dan!

Gegroet de leiding 🙂